Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Kupno laptopa.

kawalek_edukacyjny

Rekomendowane odpowiedzi

... jedyny minus to cena.

Nie jestem przeciwnikiem MACa ale jak dla mnie to są komputery dla pasjonatów, mają sporo plusów ale na minus zaliczam dostępność softu (również gier) i to co napisałeś o cenie. W stanach są bardzo popularne ale tam jest konkurencja i ceny mają normalne.

Leman666 napisał/a:

... jedyny minus to cena.

...do gier są konsole

<ok>

Na PS3 nie pograsz poza domem, a PCet i monitor w plecaku to średnia przyjemność ;-),

Jak chcesz mieć wszystkiego po trochu to dobry laps jest ok. oszczędność czasu miejsca i pieniędzy to zalety.

notebooki.pl (MTS) - nie polecam, zwłaszcza jak się komuś spieszy... i w żadnym wypadku płatność z góry, bo później się czeka 2 tygodnie na przesyłkę...

komputronik.pl - nie polecam, jak kiedyś musieli mi odać kase, to ok. pół roku czekałem po odesłaniu sprzętu...

co do hp - kiedyś badziew, teraz wyglądają bardzo fajnie, parę mies. temu znajomy kupił i mi się nie żalił jak dotąd...

asus - jeśli komuś się podoba to też nie mam nic przeciwko, poleciłem kilku osobom i są zadowolone

acer ma złe opinie, głównie co do serwisu (gwarancja na 1 rok) ale jak ktoś ma sprawny to na ogół jest zadowolony

samsung - od kilku mies. kumpel ma służbowego i bardzo sobie chwali jako kompa + bajer z bateriami

z vista 64 nie mam większych kłopotów a większość historii o sterownikach itp. traktuje jako mity - mam viste64 od prawie roku, kompa używam do zwykłych zastosowań (biuro + filmy, muzyka, radio; używam skanera, drukarek, webcam, podłączałem telefony, pda, gps, aparat, pendrivy, czytniki na karty - nie wiem co tam jeszcze można normalnie używać)

Kupiłem tego Asusa i...

Jedyne wady to kiepski monitor. Nie wiem jak wypada w porównaniu z resztą, ale po podłączeniu starej 7nastki kineskopowej widać duzą różnicę. Druga wada to bateria, która "przy nic nie robieniu" wytrzymuje ok 2h. No ale taki sprzęt musi pobierać więcej energii.

Reszta ok. Jestem zadowolony z zakupu.