lukaszzd Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 i pytanie do bardziej wprawionych użytkowników dialogysa czy po wpisaniu tabliczki znamionowej do tego programu można wczytać info na temat wersji wyposażeniowej i wyposażenia auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 wlasnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 no niestety chyba nie... przynajmniej ja sie nie doszukalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrucha Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Koledzy na eMule nie polecam do ściągania programu:"Renault Dialogys 2006.rar". niby jest to Dialogys ale jest jakiś bład w instalacji i lipa trzy dni komp chodził prawie non stop :-x no ale jeszcze z dzień-dwa i dociągnie mi się kolejny - ten z polecenia DrNO pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Witam serdecznie, pozdrawiam posiadaczy Renault. Sam co prawdz śmigam VW, ale do rzeczy: staram się pomóc koledze w rozwiązaniu problemu z Dialogys. Mam jakąś wersję ściągniętą z eMule coś chyba 6, na 4 płytach. Problem polega na tym, że na moim PC działa od pierwszej instalacji, natomiast u kolegi (nawiasem mówiąc troszkę noga w kwestii kompouterów), a ...uja nie mogę uruchomić Dialogys. Przeinstalowywałem jave i qtime na różne wersja, na te same co u mnie i zasze mam ten sam błąd. Dodam jeszcze, że zawsze błąd jest ten sam :evil: . Zwracam się więc do was koledzy jako do specjalistów o pomoc, bo sam już nie mam piojęcia co z tym zrobić :-? pzdr zyggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 a moze firewall blokuje uruchamianie sie skryptow javy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 panie doktorze, to nie firewall, to sprawdzałem na samym początku :-( , sprawdziłem, także ustawienia językowe, separatory daty itp i nic, przeinstalowałęm qtime, java i bez javy, bo ta wersja dialogys ma jakąś własną chyba, ale to i tak nie działa :-( PLEASE HELP !!! pzdr zyggy [ Dodano: 2007-07-18, 06:14 ] no i chyba nikt mi nie pomoże :-/ - szkoda, myślałem, że tu znajdę rozwiązanie (u posiadaczy renault), no ale nic to, sam z tym powalczę, tylko pomysłów mi brakło :-? pzdr zyggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 noo i mi też udało się zessać Dialogysa fajna sprawa :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 [ Dodano: 2007-07-18, 06:14 ]no i chyba nikt mi nie pomoże :-/ - szkoda, myślałem, że tu znajdę rozwiązanie (u posiadaczy renault), no ale nic to, sam z tym powalczę, tylko pomysłów mi brakło :-? A prawa dostępu do plików sprawdziłeś? Jak uruchamiasz Dialoga?, na administratorze? czy userze? Bo mnie takie same, lub podobne komunikaty wyskakują jak uruchomię na koncie usera. Choć nie chcę Cię martwić, ale możesz mieć coś namieszane w systemie, a wtedy tylko reinstalacja systemu pomoże. A tak w ogóle jaki to windows? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 jak ściągnełem 6 to miałem taki sam problem ściągnij wersje 3,4 jakoś tak szło to plik 2,2 GB i chodzi jak marzenie przynajmniej u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyggy Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 no to sprawdzę jeszcze te uprawnienia do plików, chociaż nie wiem czy to pomoże, bo uruchamiam dialogys jako admin :-/ pzdr zyggy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ma ktoś może działajacy plik torrenta ? Wszystkie jakie udało mi sie znalaść były bez sendów :) eMule natomiast coś mi nie działa poprawnie. Jak by ktoś zasysał dialogys to niech rzuci plik torenta (link) na pw. P.S Jaka jest różnica pomiędzy poszczególnymi wersjami dialogys dostepnymi w sieci ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 na torrentach sa same stare wersje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 [ Dodano: 2007-07-26, 13:36 ] [Cięcie] to w takim razie tylko eMule ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 raczej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi