kammat Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie feg stalowych , może ktoś poda mi wymiary felg stalowych roz.15 cali nowego Megan Grandtour(jakie jest ET felgi i jaki rozstaw śrub)może ktoś się orientuje gdzie można takie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 jakie jest ET felgi i jaki rozstaw śrub Jedz do najblizszego ASO to Ci powiedza po numerze VIN jakiegos GT stojacego na salonie albo jak beda na tyle uprzejmi to Ci to przez telefon podadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingu Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 kammat proszę oto dane jakie potrzebujesz: 6,5x15" ET43 5x114,3, otwór centrujący 66,1 ET nie musi być dokładnie takie same Swoją drogą nie wiem czy zauważyliście, ale jakość bocznej tapicerki w coupe jest dużo gorsza niż w innych wersjach. Trzeszczy od samego patrzenia. Dlaczego?! Czy w Megane II 3 drzwiowym też z tyłu był tylko twardy ruszający się plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi