matti2515 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam dostałem 1 klucz do megana 1 pilot i dwa inne do czego są mniejsze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie masz śrub przy kołach blokowanych albo blokady skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 pewnie do jakiegoś nie fabrycznego alarmu, bo fabrycznie w meganie jest tylko jeden klucz do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti2515 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 kurcze nie mam relingów ;( ani skrzyni biegów a alarm?? wiem że pilot jest od niego a centralny na kluczyku ale czy od alarmu to nie wiem może ktoś ma jakieś inne pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisand Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mo jeśli masz alarm to pewnie odsyrenki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Defcon5 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Mnie też ten mały kluczyk wygląda jak od syreny alarmowej z własnym zasilaniem. Zobacz czy masz ją pod maską silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi