involeth Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam Zamówiłem przez Internet dolną osłonę silnika 1.9dci do meganki kombi z 2007r. Osłona przyjdzie, ale bez wkrętów mocujących – to chyba normalne. Jeśli ktoś posiada informacje (np. z Dialogysa lub z własnych doświadczeń), jakich wkrętów / mocowan/zatrzasków powinno się użyć do zamocowania tej osłony, to będę wdzięczny za wiadomość. Zdjecie w/w osłony znajduje się np. tu: http://allegro.pl/item494101223_oryginalna...ane_scenic.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 a ten plastik nie jest przypadkiem na 7 śrub?:> Z tego co pamiętam bo ostatnio przykręcałem to bezie M6x2cm albo M6x3cm imbusowe ale nie mam pewności co do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
involeth Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No właśnie nie wiem na ile to jest śrubek i czy wszystkie są takie same... zamówiłem po numerze VIN do mojego modelu, wg obrazka ciężko cokolwiek stwierdzić, a nie znam nikogo, kto ma podobny samochód. A śrubki będę musiał kupić jakieś, i właśnie nie wiem czy je się wkręca w podwozie, czy jakieś nakrętki są potrzebne, czy tez mocuje się w inny sposób. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 ostanio to przykręcałem i albo: wszystkie 7 śrub są takie same - raczej tak jest albo 5 takich samych i 2 inne. Żadnych nakretek gwint do śrub jest w podwoziu:) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi