ScenicSS Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Witam wszystkich użytkowników. Dziś na allegro oglądalem ile teraz kosztuje Scenic i znalazłem fajnego ale najbardziej zaciekawił mnie opis. -schowki jest ich aż 12 ?? -klimatyzowany schowek ?? Posiadacie takie bajery w swoich reniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 1. Schowek przed pasażerem 2. na desce 3. pod fotelem kierowcy 4. pod fotelem pasażera 5. pod nogami pasażera ( tył lewa strona ) 6. pod nogami pasażera ( tył prawa strona ) 7. pod prawym tylnym fotelem 8. pod środkowym tylnym fotelem 9. pod lewym tylnym fotelem 10. w prawym boczku ( bagażnik ) 11. w lewym boczku ( bagażnik ) 12. schowek/lodówka pod konsola środkową plus dwa schowki na napoje 1L za prawym i lewym tylnym fotelem cztery schowki w drzwiach schowek na okulary i to chyba wszystkie które mam w swoim Scenicu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 no jeszcze do tego 2 schowki w samym bagażniku po bokach mały i duży ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 10. w prawym boczku ( bagażnik )11. w lewym boczku ( bagażnik ) Przecież wymienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 ups sorki ;-) jakoś ten bagaznik w nawiasie nie wpadł mi w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzan49 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 No to doliczcie moje 2.Oba w podłokietnikach.Wszystkie sa extra ale już sie pogubiłem gdzie co mam.Schowki zapanowały nade mną.Można jeszcze by doliczyć schowek we wnęce koła zapasowego i trochę na siłę w osłonach p-słonecznych.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi