Robak Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 fulda ecocontrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 również polecam fulde ecocontrol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-opala Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam. Kuzyn chce mi dać letnie opony 195/60 R14 tylko musiał bym po nie jechac jakieś 150km. Zastanawiam się czy te opony nie będą za szerokie do mojego Scenica z 1997r. - tzn. czy przy max. skręcie nie będą obcierać. Nie chciał bym robić tylu kilometrów tylko po to żeby się okazało że nie będą pasować. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 przeczytaj to co nad twoim postem to się dowiesz że taka szerokość jest do przyjęcia. sam mam taką ale na kołach 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Chce do mojego Renault Megane Scenic I ph I z 1997r 1.6 8v, założyć oponki 205/60R15, wcześniej miałem 195/60R15 i zastanawiam się czy nie będą obcierać przy skręcie?? czy ktoś z kolegów ma taki rozmiar oponek?? Pomóżcie, bo nie che zrobić bezsensownego zakupu, nie mam jak sprawdzić bo chce kupić w opony24.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 ja proponuję wejść na opony.pl znaleźć kalkulator opon i sprawdzić jaka jest różnica w wielkości tych dwóch rozmiarów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 P_r_z_e_m_o, różnica to 12mm, ale dalej nie wiem czy mi wejdą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 wejdą i są nawet wskazane do scenika PH2 , chociaż ja preferuję 205/55 R15 ładniej się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 mam pytnie chce założyć 205/55/r16 do scenica jedynki ma ktos takie koła w swoim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 ja mam takie oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinex1233 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Czy do mojego scenica I (2,0) będą pasowały felgi 16 cali z oponami 195/50. Proszę o pomoc. [proszę zakładać tematy w odpowiednich działach ] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 będa. bardzo dobry zresztą profil opon jak do Szczeniaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 podejdą, ale jakies małe się wtedy wydaja... mam takie na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 do scenic-a przydałyby się z profil 60 bo przy 50 spora szpara pewnie bedzie ;-) ale kolega pewnie kupil w zestawie-bedzie dobrze ale jakies małe się wtedy wydaja... mam takie na zimę Marcin: pobaw się w a napewno znajdziesz odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colln Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Zależy jeszcze jakie szerokie te felgi ale faktycznie 50% ze 195 to troszkę nisko. U mnie felga ma 7 cali i opony 205/55 Następne będą 205/60 PS. Nalezy pamiętać że oznaczenie 50 to nie 5cm tylko 50% z szerokości opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi