pcz_07 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 A co myślicie o uniroyal ms plus 66? Dużo ludziów je zachwala, że podobo taka rewelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Mam takie od ubiegłej zimy w sceniolu drugim. Oponki świetne z tych budżetowych. Uniroyal to partner Continentala czyli opon zazwyczaj zakładanych fabrycznie do meganek/ scenioli. Podobna jakość. Najlepsze na chlapę i błoto pośniegowe. Dobrze odprowadzają wodę. W świeżym kopnym śniegu też sobie nieźle radzą.. na suchym asfalcie są tylko trochę głośniejsze jak letnie Continentale ale to sprawka rzeźby bieżnika. Kilka osób z forum też na nich jeździ i opinie są tożsame. Osobiście polecam. Edytowane 19 Października 2012 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Moje warunki to ogromne zaspy, do wysokości grila, więc kopny śnieg do bólu - to jest priorytet więc mam wątpliwości, czy poczciwe barum nie będą najlepsze, ewentualnie fulda lub kleber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 W takim wypadku to raczej łańcuchy, bo same zimówki, nawet najdroższe nie pomogą. Najlepiej jednak byłby pług wirnikowy. http://allegro.pl/odsniezarki-agroma-8km-bs-usa-tarnowskie-gory-i2696790350.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 golf4 na dębicy frigo2 takie warunki pokonuje jak czołg, liczę na dobór takich opon, aby francuska myśl techniczna nie zawisła w zaspie a pług fajny :) bfgoodrich jeszcze biorę pod uwagę :) PS. warto już kupić czy poczekać> w teorii chyba będą już tylko droższe, czy się mylę? jakiś gumiarz niech zdradzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Skoro wiesz co się sprawdza w takich warunkach, to od wczoraj masz promocję hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 taniej niz w tesco 195/65/R15 wejdzie na moje standardowe fele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Pierwsza podwyżka będzie jak będą przymrozki i pierwsza fala wymiany, a druga o kolejne 10-20 PLN jak spadnie śnieg i znowu zapiernicz do nocy z wymianą. Kupuj teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) taniej niz w tesco 195/65/R15 wejdzie na moje standardowe fele? Nie, powinieneś mieć 185/60/15 Edytowane 20 Października 2012 przez TomaszM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 takowe letnie mam, continental contactpremium 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 W Biedronkach śmierdzi gumami jak w jakimś motorowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Dziś porównywałem ceny "u mnie" i w biedronce i przy rozmiarze 195/65/15 różnica wyniosła coś koło 40zł na szt.a to duzo. Co do opon frigo ale wersja I, to potwierdzam ich doskonałe własności w kopnym śniegu, przebijałem się przez zasypaną drogę na działkę ze 150m i przejechałem ponad 130m nie że się zakopałem, ja zawisłem na podwoziu, zabrakło mi kilkanaście metrów i byłbym ocalony a tak 3 godziny odkopywania auta. Co do odśnieżarki to taniej i wygodniej może coś takiego http://allegro.pl/plug-do-malucha-fiat-126p-wer-3-promocja-i2728822874.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 I co to takim maluchem można się naszarpać? Szkoda wydatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 (edytowane) a co z oponami od renault? http://moto.allegro.pl/opony-zimowe-motrio-far-away-185-60r15-88t-nowe-i2717312811.html miał ktoś nie/przyjemność użytkować? Edytowane 21 Października 2012 przez pcz_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszM Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W aukcji bajki jakich mało, Renault nie produkuje opon, Motrio to pakowacz taniej chińszczyzny i nic więcej, a za te pieniądze można już kupić nawet nowe Bridgestone... http://beta.oponeo.pl/dane-opony/bridgestone-blizzak-lm30-185-60-r15-84-t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi