Robak Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam a mam pytanie czy ktoś ma tu samsunga OMNIA LITE ? B7300 ? zamierzam się na ten telefonik. Obecnie jeżdżę na SE C510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Zamiast omnii lite,lepiej omnię I.czyli I900. ;-) Rada od użytkownika omnii I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arathron Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Z ciekawszych aparatów były: SE K800i(bardzo podobał mi sie aparat i w miarę duży wyświetlacz, jak na czasy w których wyszedł :) ) Nokia N95 8gb - główną zaletą była możliwość przenoszenia dużych plików a także ogromny wyświetlacz :) możliwość oglądania filmów, telewizji :) i symbian :) Obecnie iPhone 3GS - sceptycznie do niego podchodziłem, jednakże teraz nie zamienię go na żaden inny :) sądzę, że następny też będzie iPhone :) aparat trochę slaby ale w końcu wszystkiego (jeszcze ;) ) mieć nie można ;) Poza tym mega wielki wyświetlacz, PRAWDZIWY ekran dotykowy :), mnogość aplikacji :P cud nie telefon, minusem jest jeszcze ze nie można uzywac go jako pendrive'a chociaż ma sie to zmienić z kolejna wersja oprogramowania ;) co do nawigacji kolego "pavlik" - Tom Tom juz wyszedl ;) zagadaj na pw to Tobie objasnię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 sei08, ale ten telefon jest, że tak powiem poza moim pułapem finansowym, Generalnie chcę aby fon miał windowsa i GPS zależy mi na tym bo często w pracy podróżuję i targanie ze sobą dodatkowych gadżetów w postaci GPS zwłaszcza że część wyjazdów mam nieplanowanych. A może ktoś używał ASUS P320? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Moja dziewczyna miała ten telefon, po roku użytkowania ten telefon wyglądał jakby miał conajmniej z dziesięć a moja dziewczyna dba o telefony. Pozatym ekran za mały jak na WM. Ogólnie średniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 A ile chcesz wydać na telefon,pda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ok 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Do 800 stówek polecam HTC MAGIC 32A (Czarny) więcej ramu od białego z Googla)) z androidem 1.5 z Sense Ui na pokładzie niebo lepszy od WM a przerobiłem trochę tel.z WM i żaden nie dorównuje Andkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dołożysz 100 zł lub nawet nie i masz omnię II,lepsze niż obydwa telefony wcześniej wymienione. A gdybyś miał trochę czasu,to polecam Ci poczytać trochę tutaj - http://pdaclub.pl/forum/zakupy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 kudlaty, a na androidzie jaka nawigacja poleci? bo jak coś to mogę mieć za zeta tego nowego samsunga galaxy z androidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Moja dziewczyna właśnie zmieniła na tego HTCka Magica za moją namową bo sam mam Touch HD. Telefon fajny system to samo ale jaka nawigacja to nie wiem sam mam automape ale to w WM a na androidzie jeszcze chyba AM nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Navi dla androida - http://pdaclub.pl/forum/oprogramowanie-and...w-do-nawigacji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jak kolega wyżej zapodał takie smigają bez problemu,osobiście używam Igo.Jak byś się zdecydował zajrzyj tutaj http://forum.android.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 kudlaty, a podpowiedz mi czy to prawda ze na androidzie nie działa funkcja BlueToutch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Tak jest to prawda. Ale są programy które umożliwiają wysyłanie plików z czyjegoś telefonu na twój. Wiem bo sam od listopada latam na telefonie z Androidem i ogólnie rzecz biorąc to system jak dla mnie jest super a korzystałem już z kilku OS-ów ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi