__Robert__ Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Panowie czy wiecie coś na temat tej ubezpieczalni. http://www.mtu.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja nic nie slyszalem o tej firmie. Lepiej ubezpieczyc sie w znanych markach PZU czy Alianz. Odradzam firme samopomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Odnosnie samopomocy, slyszalem podobna opinie. Swoja droga, to wszystkie firmy kombinuja jak tylko sie da, zeby kasy nie wyplacic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Nie chce spamować ale robiłem symulację w mBanku. Oferta OC wypadła ponad 100 zł taniej niż oferta Allianz który uchodzi za jeden z najtańszych. I chyba w przyszłym roku tam przejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 MTU jak na razie ma najniższą ofertę jak się orientowałem za moją megi wyszło 280 zł przy fulu zniżek woj wielkopolskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ja mam w Uniqa, czy jakos tak. Jak dobrze pamietam to w tamtym roku OC+NW ~ 450zl ze znizkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Ja miałem z nimi doświadczenie, bo na ich koszt wymieniłem sobie zderzak z tyłu ;-) :) Gościu, który potrzebował pomocy mojego auta aby się zatrzymać tam był ubezpieczony. Naszczęście tylko zderzak ucierpiał. Powiem, że wszystko mile, w miarę szybko i sprawnie się odbyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Krzychu to uwazaj zebys stluczki nie mial... znajomej po tym jak na Zakopiance ciezarowka jej na pasie obok nie zauwazyla w Clio... dwoje drzwi i troche nadkoli wycenili na 1560zl ... (ClioIIphIII) i nie chcieli dac wiecej. efekt: znajoma nie mogla odebrac (niezaplacongo) auta z ASO Wieliczka, ona sie klocila z Uniqa i ASO sie klocilo z Uniqa. na szczescie sie udalo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 MTU to dawne ubezpieczenia daewoo potem polskie towarzystwo ubezpieczeń a teraz moje tow. ubezp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi