kajo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...LPL297%26sa%3DG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 no niezły wypasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Noo fajny ale trochę za bardzo napompowany tą elektroniką - Toż to autobusik rodzinny a nie fura do ścigania i szpanu :roll: Jestem zwolennikiem oryginału ale nad gustami się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ja bron boże nie traktuje sceniczka jako autobus , raczej jako 2 osobowy komfortowy samochód , o sporej przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 to samochód czy statek kosmiczny? trochę za dużego tego napakowane a każda rzecz (moim zdaniem) typy dvd,gry itp zapakowane z przodu auta zwiększa dekoncentracja kierowcy i prawdopodobieństwo buum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 nie taki wypas - klimatronika nie ma :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 ciekawe czy kierownik tego sprzętu wie gdzie ma patrzeć Przy włączonych wszystkich ekranach i kilkugodzinnej jeździe w nocy mina kierownika wygląda następująco: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Kolesia lekko poniosło Ale czego nie można mu odmówić to jakość wykonania zamontowanych elementów (wierzch deski rozdzielczej, ukryty w szufladzie pod fotelem komputer itp.) budzi szacunek. Inna sprawa że nie trafia w moje gusta. Był chyba z lekka zdziwiony brakiem reakcji na swoją demonstrację, komentarze otrzymane są też ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 też myslę że troszkę przesadził z ekranami,co innego jak by były dla pasażerów (w zagłówkach,i tp) ale kierowcy po co tyle :shock: no chyba że to demo-car spojlerek z przodu też jakis taki nie teges .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delongi Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Jak dla mnie to jeszcze tapety brakuje :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mi ten scenic kompletnie nie trafia w gust... Za dużo tego wszystkiego, 1 ekran na środku bym jeszcze zrozumiał, ale nie trzy! Podoba mi się jedynie car-pc, ciekawe rozwiązanie Szkoda że w m2 nie ma takiego miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajo Opublikowano 10 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 ten jeden to jest do tego aby z kamerki widzieć dzieci na tylnych fotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 z tych wszystkich gadżetów to jedynie ta kamerka do podglądania dzieciaków fajna ale powiina być zamontwana w lusterku wstecznym... a reszta to trochę wiocha... wystarczył by jeden ekran wysuwany.... z tyłu pomysł fajny z ekranme w suficie też mam zamiar to założyć dzieciakom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi