BuliBelek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 witam mam pytanko czy wiecie gdzie sie zalacza podgrzewanie siedzen bo dzisiaj znalazlem pod siedzeniami instalacje podgrzewania tylko ze nie ma zadnego na desce pulpitu zadnego zalaczenia tego ogrzewania dzieki z gory za odpowiedz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 TAK ;-) :) Jak to wygląda :) Jakie autko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuliBelek Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Jest to megane 1.4 RT i pod siedzeniami sa kostki ktore lacza sie z poduszka podgrzewania w siedzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 z poduszka podgrzewania A jesteś pewien, że jest tam takowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuliBelek Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Raczej tak no bo co to moga byc takie kostki z kablami wchodzacymi w siedzenia chyba ze to cos innego [ Dodano: 2007-03-25, 19:06 ] aha i w opisie bezpiescznikow sa dwa bezpieczniki do podgrzewania siedzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Dobra dość, nie będę się nabijał z nowego ;-) Dam ci podpowiedź - poczytaj na forum o tych przewodach co chwila jest mowa Też mam takowe przewody ale one nie są od tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Ja tez mam takie, czy to na pewno nie sa podgrzewane siedzenia? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 nie no chyba zaczne rozdawac ostrzezenia za pytania o podgrzewane siedzenia... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A czy Meganki nigdy nie miały podgrzewanych siedzeń? Pytam na serio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Mnie sie wydaje ze mialy, cos mi sie obilo o uszy ze panel sterowania do nich znajdowal sie miedzy popielniczka a lewarkiem zmiany biegow, ale pewien nie jestem. Tutaj jest ogloszenie, ale nie widac na zdjeciu (szukam dalej): http://www.automix.pl/renault,o-xjw3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 BuliBelek, nie uzyskasz odpowiedzi na to pytanie, bo nie chcialo Ci sie najpierw poszukac informacji na forum o kostkach pod siedzeniami. Przykro mi bardzo, temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi