peri00 Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Oryginalne radio Scenic 98r , kaseciak. Pobawiłem się radiem i wskoczył mi napis CODE. Jak wskoczył tak wisi już 2 tygodnie. Da się z tym coś zrobić czy zostaje wymiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Tak wprowadzić oryginalny kod do radyjka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peri00 Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Mam kod ale nie ma 0000 tylko CODE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYQ Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 podaj numer seryjny radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 nacisnij guzik pod pilotem, moze wejdzie w tryb wpisywania kodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Pisalem o tym !! No ludzie szukajcie najpierw. Mam tylko jedno pytanie, czy od momentu jak masz napis CODE, radio jest wlaczone, czy je wylaczasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peri00 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Naciskanie guzika pod pilotem , guzika wyciszania jak i innych nic nie daje , radio cały czas jest włączone inaczej nie widziałbym tego napisu CODE :) , byłem już nawet w ASO , stwierdzili jedynie że te cztery zera 0000 KIEDYŚ może wskoczą :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 I tu mają chyba rację. peri00, poczekaj cierpliwie na włączonym radyjku (może nawet kilka godzin) i powinny wyskoczyć te cztery zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No wiesz peri00, mogles sprawdzac co jakis czas czy nadal jest CODE. Zalezy ile razy wklepales bledny kod. Ja kiedys czekalem 2 godziny. Po jakims czasie wskocza zera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Rozłącz AKU na dłuzej poczym podłącz AKU i teraz wciśnij przycisk pod pilotem powinny pojawić się 0000. Dalej kod i potwierdzenie dolnym przyciskiem i radio chodzi. Pozdrowionka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi