jazel Opublikowano 26 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Wiosenne porzadki czas zaczac... Poleca ktos cos do felg? Mi kiedys polecili cos dobrego na wulkanizacji (pryskalo sie niebieskim, robilo sie brazowe, potem rozowe, a jak sie splukiwalo - przezroczyte i bylo niesamowicie skuteczne), ale zapomnialem jak sie zwalo i jak wygladalo - wszystko teraz takie podobne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 ja polecam cifa lub inne mleczko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 dokladnie to samo mialem napisac :) potem na opone jakis specyfik ja uzywam Martyny (MojeAuto), a na koniec pociagnac wlasnorecznie felge woskiem z puszki. ja zaraz wlasnei ide myc i woskowac autko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Ale mleczkiem trzeba szorowac, a ja wole spryska, zaczekac, splukac i zapomniec ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Bez pracy nic nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi