sergiu83 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 ah te koszty ubezpieczenia, ja moje CC 700 miałem w a.. (3 litery:)) jak pierwsze autko i płaciłem 12 rat po prawie 100 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 z tymi zagłówkami w tej drugiej megance to macie rację, w mojej ph II są takie a w ph I nie było rozkładanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No ma zagłówki od ph II ale sa zdecydowanie wygodniejsze i praktyczniejsze od tych z ph I wiec jakbym miał ph I i miał możliwość wymiany to sam bym wymienił na nie ciekawe co się stało z tylnymi zagłówkami. chyba ze są tylko ściągnięte Ale ogólnie to są detale Bardziej ciekawsze jest czemu nie ma osłony na regulacje lusterek od strony pasażera i czemu ma regulacje ustawienia lusterek elektrycznie??? a widać że jest tylko ręczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 myślę że ktoś sobie po prostu założył elektryczne szyby i dlatego to tak wygląda. Niemożliwe żeby przy takim wyposażeniu były elektryczne seryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarqk20 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no to by było trochę dziwne posunięcie, ale wszystko możliwe. A co do trzeciej oferty to wydawało mi sie że te kierownice były zakładane do 1,4 a nie do 1,6 tam były inne i wyglada na bardzo ładny stan jak na 160kk ale mogę sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 dokładnie OC dla początkujących jest kosmiczne:( a powiedzcie. jak się spisują silniczki 1.4? bardzo wolno się zbiera samochodzik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 no raczej wolno szwageirek miał taką w classicu to muł straszny. jak mierzyliśmy to wyszło 17.7 do 100, Ale ekonomia znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 znaczna tzn? mozecie podac jakies przyblizone dane trasy i miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jak jeździł spokojnie to tak ok 9l gazu po warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 1.4 silnik = mały muł, sam mam takowy silnik w aucie i jak to kumpel stwierdził "wrażenia z przyspieszenia jak w matizie" za to jak już się auto rozbuja to śmiga. Co do ekonomi to taki silnik mógłby mniej palić mi ta wychodzi od 7-9litrow (cykl mieszany, śląsk) no ale liczyć ze zima więc tak myślę w lato o litr mniej trzeba liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 dokładnie, ścigacz to to nie jest ale można bezpiecznie wyprzedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 sergiu ale 1.4 16V daje radę, a ja pisałem o 1.4 8V 75 Km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0mal Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Powiem inaczej (sam mam 1.4 8v 75km). Silnik daje rade w jeździe po mieście, nie blokuje się drogi i jeździ się tempem jak inni użytkownicy. Natomiast już na trasie brakuję trochę mocy na ruszaniach na światłach, przy wyprzedzania zawsze można zredukować bieg i daje rade :)Nie jest najgorzej ale jako użytkownik takowego silnika polecam silnik mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art-wol Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 doskonałe podsumowanie i chyba już wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrandMagic Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 dzisiaj sie dowiedziałem, że podobno w megankach siadają komputery? powiedzcie czy zdarzyły sie wam jakies problemy z elektryką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi