CHIEFF Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Witam kolegów i proszę o wyrozumiałość jest to mój 1 post ,otóż posiadam megane couch coupe z silnikiem 1,6 z 98 roku i mam taki problem poszukuję zaworu zwrotnego do serwa wspomagania pompa hamulcową -ktoś gdzieś pisał ,ze są jakieś zamienniki jakie?Jak poruszam dochodzącym wężykiem w ten zawór to strasznie i coraz bardziej syczy i wylatuje powietrze delikatnie poruszam mniej syczy ale dalej to samo.Czy ten zawór można odkręcić,wyciągnąć nie uszkadzając niczego?Czy prosta ta operacja jest? I druga sprawa zapaliła mi się pomarańczowa kontrolka uszkodzonej elektroniki wtrysku chyba (pomarańczowa ze spiralką Czytałem ,że to może być wężyk podciśnienia czy coś takiego?zaglądałem odpinałem i nic to nie daje wszystko szczelne?bynajmniej tak wygląda?Co można zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi