SoundWave Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Kolega wczoraj zrobił zdjęcie w salonie Dacii. Mają powalające promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 On kupił Dacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Hahaha... Gdzie mają takie powalające promocje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 To moze jakis zapach do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 maskotka dla dziecka u mnie w megi też 2 szczury jeżdżą, tyle tylko że pluszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 U mnie dwa renifery się przyrzepiły do prowadnic zagłówków i http://megane.com.pl/album_pic.php?pic_id=615 nowa bestia na stanie Jednak ten/ta najwyraźniej padła na widok tak atrakcyjnej oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 szczur chyba cenę zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Hahaha... Gdzie mają takie powalające promocje?? Dacia chyba w Gliwicach Bo kolega z Gliwic jest. Ja osobiście uważam, że się poślizgnął i zabił ;P Podłogę mają tam wypucowaną :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Może dacia w zabrzu, czy w gliwicach jest to nie wiem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dacia też jest w Bytomiu w Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 może to nowe dywaniki do auta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 chyba przed przeróbką Dywaniki z mysiej skóry.. DOBRE To moze jakis zapach do auta :P Taa... wieszasz sobie za ogonek na lusterku wstecznym <lol69> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi