meganecoupe02 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 żony :lol: Ja słucham turbiny i tego co antena złapie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1989k Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 CB, a w tle obecnie radio, takie regionalne "90FM", bo stara zmieniarka nie pracuje tak jak powinna, przy niższych temperaturach. Dochodzę do wniosku, że to zmieniarka na lato, już 2 sezon tak ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 No ja też lubię Radio 90FM, zresztą chyba w Rybniku mają nadajnik. ;) Poza tym, oczywiście lubię radio "gadane" jak na przykład "Trójkę", a ostatnio słucham płyt językowych, bo trochę poduczam się w tym zakresie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 ciężki ostry rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 pizza zasadniczo w mieście słucha Antyradia, w pracy Trójki, a jak ruszam w trasę to odpowiednio: Marillion (z Fishem), Dire Straits, Meat Loaf, Men At Work, Marek Biliński, Coma, Dżem, Mark Knopfler, De Press, Motorhead, Bruce Springsteen, ZZ Top i jeszcze trochę tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ostatnio Chillout 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unity Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Tok FM i audiobooki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerix Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ostatnio O.N.A -Mrok :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ja słucham ATB i RnB Fajnie mi się przy tym śmiga :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisiu90 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ciach To co wyżej i wszelakie Energy i inne łupu cupu ale też ATC i bardziej lajtowa muzyka ;-) lisiu90, regulamin sobie przypomnij :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 POP :) i czasami mojej kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 S.O.D.A Serij Tankian, Coma, Kazik, Kult , Metaliki czasem. Rammstein, TOOL 52 Dębiec. Przewaznie ostre granie, w drugiej inne klubowe taneczne, coraz częsciej Renata Przemyk, Milow, MIECZYSŁAW FOGG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Ja słucham muzyki płynącej spod maski, moje 90 KM mruczy, że ho ho ;-) A tak poważnie, RMF, Trójka, Radio Aplauz, Planeta FM, Radio Katowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMBe Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Jeżeli chodzi o radia to u mnie królują: *RMF FM *Radio Zet *Eska *Planeta FM *Złote Przeboje Jeśli już słucham CD to zazwyczaj coś energicznego - trance, eurodance ale zdarza się też rock czy polskie przeboje :) Jednym słowem to co wpadnie w ucho i mi się spodoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi