nepomucen Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam, juz drugi raz pojawila mi sie ta nic-mi-niemowiaca kontrolka. Zapala sie niespodziewanie i podczas dluzszej jazdy samochodem, nagle gasnie. Nie mam instrukcji do Megane II ph II a w sieci znalazlem jedynie do ph I, ktora tej kontrolki nie posiada. W zalaczniku mozecie ja obejrzec. Moze ktos, kto dysponuje instrukcja moze sprawdzic co to jest. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 nepomucen, masz auto z FAPem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 hmmm nie wiem co to dokladnie jest, wiec nie powiem ani tak, ani nie. Silnik to 1,9dCi 130KM. Moze to cos z filtrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 nepomucen, FAP tzn.filtr cząstek stałych.Może kontrolka sie zapala jak się sadza wypala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek7112 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam musisz auto przegonić na wysokich obrotach przez 5 km żeby katalizator się wypalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nepomucen Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Dzieki za odpowiedzi. Dobrze wiedziec, ze nie musze jechac do serwisu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi