Bartaz17 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witam, Jestem tu nowy a więc Witam Wszystkich A teraz do rzeczy, posiadam Renault Megane II, autko zakupiłem bez radia i głośników. Kupiłem nie oryginalne radio Pionieer-a i głośniki oryginalne na przód, bo na tył nie mieli;/ Postanowiłem, że kupię jakieś porządne głośniki na przód, a te z przodu przełożę na tył. Czy da radę założyć jakieś dobre głośniki (na przód) bez żadnych przeróbek? Posty piszemy w odpowiednich działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Swoją drogą powinieneś umieścić ten post w dziale Elektryka,elektronika-Car Audio Co do owych głośników to oczywiście że się da a wybór zależy już od twoich prywatnych preferencji i zasobności portfela :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartaz17 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Oki, spoko Co polecacie do ok 130zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Marcin Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 kupię jakieś porządne głośniki Co polecacie do ok 130zł? za 200 masz helixy i raczej nic taniej nie idzie doradzic :) cytowac nie wolno? dajcie mi , ale musialem, to nie idzie w parze porządne oraz 130 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartaz17 Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 A mam jeszcze jedno pytanie: Czy wycinając plastik z pod głośnika, z drzwi przednich. To tracę gwarancję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Przeniesiono Jak w temacie: Jakie głośniki polecacie jakiej firmy wklejać linki :) coś nie drogiego do 300zl max choc wole te niszą kwote heheh :) Głośniki miały by grać głośno i bez szumów nie muszą mieć basu bo od tego jest skrzynia JBL w bagażniku, tak więc bass jest ale brak czystego głośnego dzwięku :cry: HELP :) czekam na Linki :-P Przed napisaniem posta w nowym temacie sprawdzamy czy już taki nie istnieje. Jeśli tak, posta dopisujemy w już istniejącym. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaku89 Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 http://www.essa.com.pl/oferta/index.php?id...33&pid=1534 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi