SnakeEyes Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Krzychu priv SnakeEyes Liczników pod avaterem nie będzie ale możliwość polecania forum znajomym została włączona i masz link w swoim profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 P_r_z_e_m_o napisał/a: utworzyć ponownie temat Może starczy jak się go otworzy u z o się oczywiście pomyliło. SnakeEyes, bardziej chodziło mi o opcję Pomógł bo zapraszać znajomych to raczej nie mam jak, moi znajomi i tak już wiedzą, jak będą chcieli to zaczną tu pisać. Dobra, koniec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 opcja pomógł tylko jak będzie dobrze przemyślana,to ma sens. Bo jak jest ogólnodstępna to ludzie za najmniejszą głupotę przyznają sobie pkt pomógł (np. za podanie linka z rozwiązaniem problemu albo za odp "odkręcić musisz 3 śrubki torx 20" ) bardziej chodziło mi o opcję Pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi