andrzej27r Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 witka!ostatnio zastanawiałem się nad zakupem szczeniaczka,znalazłem jedną ofertę http://allegro.pl/show_item.php?item=553047781 co o nim myślicie?warto? ten hak troszkę mnie osłabił.fakt,brudno w aucie.Poszukam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Kierownica ma jakiś dziwnie inny kolor , w środku to chyba ktoś w ubiegłym wieku odkurzał no i ten hak na śruby do zderzaka :-> Szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 andrzej27r, Napewno byl caly malowany A co to sprzatanie srodka to nic dziwnego.Pewnie zjedzie z ceny na sprzatanie Ale ja bym sobie go darowal i szukal dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 30 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 brud syf i ubóstwo :P dawno tak zasyfiałego auta nie widziałem :P aż dziw bierze, że takie autka wystawiają na sprzedaż... kilka sztuk: http://www.wroom.pl/samochody-renault-scen...y-malejaco.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 popatrzcie ile ma wlane płynu chłodzącego do zbiorniczka. normalnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Lepper nie śmiej się dobra? Może myślał że to zbiornik płynu do spryskiwacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 odpuściłem sobie tego zgnilucha,w okolicy narazie nic ciekawego nie znalazłem. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekl9 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8212167 co o tym myslicie ?? czy ta cena nie wydaje się dziwnie niska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 cena co najmniej o 3 tys za niska. Z przodu był dzwon, brak naklejek na pasie przednim, śruby polakierowane w kolor, a powinny być czarne. Zderzak pod maską matowy. Świeci kontrolka service. Brakuje kilka drobiazgów (Osłonka zawiasu tylnej szyby, klapka schowka w bagażniku, klapka popielniczki w tylnych drzwiach). Pilot do radia niefabrycznego, a radia już brak (co za skąpiec ten sprzedający ). Moc to 101 KW (ok 140KM). Ja bym go chyba odpuścił, ktoś się mocno nie postarał żeby ukryć wady :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Walony i to bankowo :-/ w lewy przód (stojąc przodem do auta) brak osłony korka wlewu płynu do szyb brak uszczelki na pasie przednim i dziwna konserwacja na kielichu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi