jackuc Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam, co kilka dni muszę dokręcić korbką szyby z tyłu bo opadają o ok 1cm. :-/ Czy macie na to jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Tak, dbać o to aby dzieciaki przy wsiadaniu/wysiadaniu nie naciskały na korbki. Jak śmigam autkiem sam to jest OK ale tylko dzieciaki przewiozę to zaraz sprawdzam przy zamykaniu czy się nie bawiły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2007 ja mam ten sam problem a od kiedy kupiłem moją meganke jeszcze z tyłu nikt nie jeżdził prócz mojego plecaka a musiałem juz poprawiać jakies 4 razy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisandrzej Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A nie masz przypadkiem korbki ustawionej do góry? Wymontuj ją i ustaw na dół, wtedy nie będzie opadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 nie tyle w dol, co najlepiej ustawic poziomo tak, zeby galka ciazyla tak, jakby chciala zamknac szybe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisandrzej Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 o właśnie. Dzięki za sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ok polukam Łatwo się ściąga korbkę ? Pewnie jest jakaś sprężysta zapinka i trzeba uważać żeby nie wystrzeliła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
userek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 nie,korbka jest wciskana trzeba ją równomiernie podważać/ściągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 dobra ustawiłem zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ale to ja miałem ustawić i zobaczyć :) [ Dodano: 2007-04-06, 18:58 ] Dzisiaj próbowałem ściągnąć korbkę, ale nie zlazła. Bałem się na chama ciągnąć, ale może jednak trzeba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 mi też niestety zjeżdzają;srednio 1cm na 2 miesiące:) dzieciaków nie mam i narazie nie chcę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi