knq Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tankowalem dzisiaj benzyne na stacji. Dlugo czekalem, az facet przede mna zatankuje i zaplaci, no ale sie wreszcie doczekalem. Zatankowalem za 30 zlotych (bo benzyna sluzy mi tylko do odpalania, a mam juz dosc swiecacej sie rezerwy i ryzyka spalenia pompki, zreszta zawsze benzyna sie przyda, jak skonczy sie gaz)... Ale nie o to mi chodzi. Kiedy poszedlem zaplacic przy moim samochodzie krecil sie jakis mlody facet z Passata. Bral po kolei weze, widzialem w jego rece taki maly karnisterek (z 2 litry). Balem sie,ze zatankuje na moj koszt, wiec zapamietalem numery rejestracyjne sa kamery, wiec kazalbym przyjechac policji itd. Pani w obsludze zapytalem sie ile naliczylo na 2 dystrybutorze - powiedziala, ze 30 zlotych. Facet z Passata pochodzil przy wezach i odjechal na inny dystrybutor, a potem wcale odjechal nie tankujac. Co to moglo byc? Bo chcialem do niego podejsc, ale odjechal ze stacji i skoro wszystko bylo wporzadku (zaplacilem tyle ile zalalem) dalem sobie spokoj. Tylko mam pytanie: skad on wzial benzyny do tego karnisterka? Z mojego samochodu watpie, zeby dalo mu sie cos upuscic. Rozumiem, gdyby zatankowal na moj koszt i np ja bym nalal za 30 zlotych a on sobie dolal za 20 i ucieklby. O co tutaj moze chodzic? Bo nie powiem, ale zdenerwowalem sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Faktycznie niecodzienna sytuacja. Może facet odsączał z każdego dystrybutora, to co zostaje w wężu po tankowaniu. Tu szklaneczka, tam szklaneczka i baniaczek się nazbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woody Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 ludzie z VW mają swój świat i swoje kredki Też nie mam pojęcia czego chciał ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Trzeba było się zapytać tego gościa co robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 kupił VW więc cała kasa idzie w remonty, a na paliwo nie zostaje :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 już popadacie w jakąś skrajność z tymi VW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 a może jakieś kontrole robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Jak odwiesisz pistolet to dystrybutor się "zawiesza", nie zalejesz aż ci nie skasują w kasie - takie zabezpieczenie. Zbierał to co zostało w wężu - sam sprawdź że jak wyłączysz pistolet to jeszcze deczko kapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdrac Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ta sytuacja kojarzy mi się tylko z jednym. Podjechał gościu pod dystrybutor i pyta: - ile kosztuje kropelka benzyny? - kropelka to za darmo - a no to proszę mi nakapać do pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 bronius, na forum VW piszą to samo o Renówkach pdrac, :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 na forum VW piszą to samo o Renówkach to tylko dowodzi jakie obie grupy mają pojęcie o motoryzacji w szerszym znaczeniu niż jedna marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 hehe no tak, racja End OT ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_s Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 diwne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Może mu zabrakło benzynki a nie miał kaski? Albo potrzebował tylko trochę w jakimś wiadomym tylko sobie celu? Może to był jakiś wariat? Można domniemywać i snuć różne przypuszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Może pan miał taki fetysz żeby podotykać węże z kanistrem w ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi