kudlaty Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam znajomy chce kupić Scenica http://nawrot.otomoto.pl/renault-scenic-me...a-C7536967.html byłem go oglądać i niezbyt jest się do czego doczepić oprócz błędu w ogłoszeniu o ESP którego nie ma, ale zastanawiają mnie trzy rzeczy,czy może ktoś potwierdzić że w wersji Mer Du Nord były -czarne lampy przednie,zegary wyglądają jakoś dziwnie i po lewej stronie prawej nogi pasażera jest wycięcie na uchwyt podnoszący klapę silnika który występuje w anglikach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 opis wersji "mer du nord" http://aebergon.club.fr/Renault/page_Renau...duNord_02_B.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 da rade jakoś tą stronę przetłumaczyć :mrgreen:heh poradziłem sobie z tłumaczeniem od czego jest g :shock: gle natomiast nie ma słowa o czarnych lampach :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Tłumaczenie na miarę mojej znajomości języka nieużywanego od 8 lat Dostępne kolory: 1. szary Boreal metalizowany 2. szary Eclipse Dla Scenic: felgi 15" Axo Przednie halogeny. Tylna szyba podnoszona niezależnie od pokrywy bagażnika Lusterka ustawiane elektrycznie i chyba składane elektrycznie Tapicerka materiałowa ze wstawkami z alcantary Pomarańczowe wstawki na dźwigni zmiany biegów i włączniki opuszczania szyb Skórzana kierownica Klimatyzacja z chłodzonym schowkiem (automatyczna) Radio CD6000 z 6 głośnikami Wszystkie szyby elektryczne, w drzwiach kierowcy z włącznikiem impulsowym Komputer pokładowy oprócz Dti Termometr zewnętrzny Fotel kierowcy z regulacją wysokości i podprcia lędźwiowego Szuflady pod przednimi fotelami Zamek centralny zdalnie sterowany Opcjonalnie: System kontroli ciśnienia w ogumieniu Podwójny szyberdach Przyciemniane tylne szyby Nawigacja Carminat Radio kasetowe ESP Ciemne lampy (przyciemnione)-nie jestem pewien Zmieniarka CD Kilka rzeczy w wyposażeniu dodatkowym opuściłem bo nie rozumiałem treści Mam nadzieję że na coś to się przyda. Co do wycięcia z prawej strony, czy w tym egzemplarzu jest tam otwór czy tylko ukształtowanie? Aż poszedłem mojego przebadać i mam bez tego wgłębienia, ale mój to 2001r. i bez żadnych ekstrasów, może później coś zostało zmienione, albo fragment był wymieniany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 zegary wyglądają jakoś dziwnie i po lewej stronie prawej nogi pasażera jest wycięcie na uchwyt podnoszący klapę silnika liczniki to normalka dla mer du nord, tak samo jak pomarańczowe wstawki. To wycięcie w progu to normalka, nie ma się czym martwić Na forum ktoś miał tą wersję, poza tym pytano o nią jakiś czas temu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Panowie a jak cena odpowiednia ?? gość powiedział że za 25000 może puścić + oczywiście 260 zł blachy i dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mik3sz Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 jak za auto z przysalonowego komisu to normalna cena - jak na ceny gieldowe to troche przesadzona - 22 - 23 za auto sprowadzone do rejestracji to max ... ja za 2002r nie moge nawet 20 dostac :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi