bastiano Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Gdzie mogę kupić "reperaturki"na tylne nadkola do MEGANE I Classic , aby na wiosne pozbyć sie rdzy wchodzacej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 http://allegro.pl/item555942511_r_megane_9..._p.html#gallery http://allegro.pl/item555942270_r_megane_9..._tylnego_l.html Mało znana strona, ale prężnie się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1979 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Podłącze się do Postu Jak się zakłada reperaturkę i co ona daje Jestem nie zorientowany w kwestii blacharsko-lakierniczych a że kiedyś miałem rdzę na tyle a teraz pękła mi szpachla więc szukam czegoś co mogło by naprawić i zabezpieczyć nadkola tylne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonjak Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 misiek1979 repertuarki wspawuje sie w miejsce wyciętego kawałka który jest zardzewiały daje ona to że masz samochód a raczej nadkola bez rdzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 A lepiej takie reperaturki wstawic czy próbowac zlikwidowac rdze bez takich operacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 dopóki nie jest za późno, ja bym łatał. Jak pojawią się dziury to wtedy reperaturka idzie w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobii Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 U mnie to samo, koledzy. Na jednym błotniku pękła szpachla, na drugim pęcherze wielkości kurzego jaja, że pewnie można palec tam włożyć, więc pomyślałem że zamiast chlapać się ze szpachlowaniem, wstawię te reperaturki i będzie spokój na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyto Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 a można dostać reperaturki do coupe nigdzie nie moge znaleź, potrzebuje tylnej od strony pasarzera. A może pasuje od HB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 nikt nie produkuje reparaturek dla coupe, jedyną opcją wymiany elementu jest wycięcie go z innego auta lub zakup poszycia w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 dokładnie w ASO zawsze można popytać w sklepach mając nr części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosck Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 A czy reperaturka od zwykłej meganki pasuje do scenika mk1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Raczej nie, ale zależy jeszcze o co pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosck Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 chodzi o tylny błotnik, cały rant mi dziś odleciał, najbardziej dołem...na allegro tylko reperaturki od meganki :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Może i coś by dopasował ale pewności nie mam. Wyglądają podobnie, ale to trzeba zmierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onifer Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Odgrzębie temat. W mojej Megii w tylnym nadkolu od jakiegoś czasu robi się dziura i purchle. Nie ma sensu już tego i możliwośći raczej by to ratować. Chcę wstawić taką reperaturkę z allegro: 1. Czy jest sens teraz przed zimą czy raczej zostawić to a zrobić po na wiosnę? 2. Jak długo coś takiego wytrzyma zanim znów zacznie wychodzić rdza, np. w miejscach spawania? 3. Ile orientacyjnie może coś takiego kosztować całość z zabezpieczeniem antykorozyjnym elementu i lakierowaniem by nie przepłacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi