waldek708 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 xluki, Tylko czasami nie widzi sie drogi dzięki właśnie takim użytkownikom,którzy mają w ....innych.Zakładam,że tylnie przeciwgielne też masz często wlączone,przecież Tobie to nie przeszkadza :evil: ale założyłem nie dla wyglądu lecz dla poprawy bezpieczeństwa w nocnych trasach bardzo śmieszne...czyje bezpieczeństwo??? Koledzy ja robie ok.2000km tygodniowo i to głownie wieczorami,wierzcie,że po spotkaniu z takimi kilkoma HIDami mam wiaderko piasku w oczach. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Koledzy ja robie ok.2000km tygodniowo i to głownie wieczorami,wierzcie,że po spotkaniu z takimi kilkoma HIDami mam wiaderko piasku w oczach. :-/ a co mają powiedzieć kierowcy ciężarówek, którzy oglądają takie wynalazki na co dzień ? Ja im nie zazdroszczę mimo że maja swój styl jazdy :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 a co mają powiedzieć kierowcy ciężarówek, którzy oglądają takie wynalazki na co dzień ?ich problem się kończy po przekroczeniu granicy PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 waldek708 - "miszczunio" ciętej riposty :) :) End OT ') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Panowie ale się zrobił OT, swoją drogą temat rzeka 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jezdze duzo i mam dosc wszelkiego rodzaju oslepiaczy tak samo jak mam dosc "jednookich" bo i w jednym i w drugim przypadku albo mnie oślepiaja albo zmieniaja w nocy postrzeganie odleglości. Nie trawie tez tych wszystkich ktorzy dotychczas nie zrozumieli w jaki sposob w reflektorze montuje sie zarowke H4, H7, H1 i wszelkie inne ktore maja tylko jedno dobre polozenie i w kazdej innej sytuacji slepia w kosmos. Moja rada: zainwestuj w ładne felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Te całe "hidy" oświetlają droge niewiele lepiej niż zwykłe żarówki w tych samych lampach. A jak się ustawi tak żeby nie oślepiało to gorzej oświetla niż żarówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi