Easy Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wlasnie ogladalem instrukcje obslugi do MIPhII i znajduje tam wiele ciekawych rzeczy, miedzy innymi cos takiego? Czy ktos z Was to ma? Albo wie gdzie to dostac? Bo jak dla mnie to bardzo przydatna rzecz. Z tego co widze to jest to montowane u kierowcy w tym miejscu gdzie pasazerowie maja uchwyty. Fajna sprawa, jakby ktos z Was slyszal gdzie mozna to dostac, to prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ile ja bym dał za taki schowek :roll: pewnie w ASO można kupić, popytam się w ASO i może uda się nr części zdobyć btw: w VW taki uchwyt kosztuje kolo 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttom Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja mam w swoim Scenicu z 2001r. ale nie wiem gdzie można dostać . Może na szrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ttom, a możesz spisać i podać nam nr części? powinien zaczynać się 770.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Przeciwsłoneczne nie wchodzą... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDoX Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A jaki jest rostaw otworów na śruby?? Bo znalazłem na Allegro takie schowki ale do Opla i VW. Może bedą pasować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 rozstaw śrub jest taki jak uchwytu w podsufitce bo to w jego miejsce się montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Mam taki fabrycznie u siebie. Faktycznie jak wkładam tam przeciwsłoneczne to się nie domyka dokładnie klapka. ale da się wozić. Nie wypadają na głowę nieproszone :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a podasz nr części? zaczyna się na 7700... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDoX Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jagby co to daje link do Allegro. http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=179277255 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Wole pod radiem je wozić. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specificman 2 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 To dobre miejsce gdyby nie fakt, że wożę tam już pilota od bramy garażu i telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDoX Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 A podasz jutro nr części?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Do mojej mogę dokupić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 a do coupety też masz rysunek taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi