loginald Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jak w temacie, bo coś nie moge doczyścić vanishem.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja kupiłem za kilka zł preparat firmy "motorynka" do usuwania plam i powiem szczerze że pianka wciągnęła brud z podsufitki. To jest piana, psiukasz, czekasz kilka minut i szorujesz ścierką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Podsufitkę to się łątwo czyści ale czy da se rade z plamami na siedzeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 No właśnie, u mnie też by się przydało poczyścić, a pranie tapicerki zleksza jest drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Podsufitkę to się łątwo czyści uwierz mi że smar z podsufitki łatwo nie schodzi Tapicerkę na fotelach też tym potraktowałem mimo że plam nie było i po wszystkim wygląda na mocno odświeżoną. 8 zł to nie pieniądz, a być może pozbędziesz się plam. Kiedyś dostępne były też preparaty firmy Karcher (tej od myjek wysokociśnieniowych) i też dobrze działały, no ale cena już trochę wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bin0l Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Mi najbardziej przypadła do gustu pianka marki Kernite K-WIK. Rewelacyjnie usuwała brud z tapicerki samochodowej w clio. Używałem jej również do czyszczenia dywanów ( o wiele lepsza niż vanish ).Problemem jest jej dostępność- ani na allegro ani w żadnym sklepie jej nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKi_Coupé Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 polecam preparat marki Shell do czyszczenia tapicerki, dostępny na każdej stacji Shell, używałem wielu, ten zdecydowanie jest nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_s Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 ja proponuje isc do sklepu motoryzacyjnego, tam ci najlepiej doradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Powiem, tak, vanish zczyścił plamy ale zostawia zacieki i teraz potrzebuje to usunąć. A wiecie ile kosztuje pranie podsufitki w auto myjniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginald Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Cholera a ja kupiłem jakiś super środek autolandu, ale spóbuje wodą potem jak nie uda się to tym płynem a jak to się nie uda to udam sie wyprać to do jakiegoś zakłądu,a jak im się nie uda to spale ten cholerny samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 spale ten cholerny samochód dopiero wtedy będziesz miał sprzątania i czyszczenia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi