aniewa Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 @Pepone trochę tego się przewinęło. Kiedyś pisałem co miałem, ale mała aktualizacja: Syrena 105 - 77 r - 10 latek, wymagała remontu kapitalnego, wszystko co możliwe się zepsuło Fiat 125 - 77 r - chyba 15 latek, musiałem całego malować Fiat 126 - 84 r - około 8-10 latek, wszystko się psuło Fiat 126 - 89 r - pewnie 5-latek, niezawodny Tawria - 92 r - na pewno dwulatek, pożal się boże, nigdy więcej Clio - 92 r - 4 latek, super samochód Nexia - 97 r nowy i nic się nie zepsuło, sprzedany po 1,5 roku ze względu na ewentualną szybką utratę wartości po wejściu lanosa Brawa - 98 r nowy, więcej bym nie kupił Scenic I 99 r - dwulatek, jeździłem 7 lat Scenic II - jeździłem 10 lat Scenic III - obecny od sześciu lat, najbardziej niezawodny ze wszystkich dotychczasowych uwzględniając wiek i przebieg. Na razie nie planuję zmiany, ale gdyby coś to pewnie SC IV lub nowszy DS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi