Prezes Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Panowie zaczynacie prywatne rozmowy - odbiegacie od tematu bo to nie wasze Ticacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 ja mialem forda ka :) alu 15" dokladki zderzakow itp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Nie wiedzialem ze w Peru jest lewostronny ruch... :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 jest prawostronny, tylko w jednym mieście zrobili plac z ruchem lewostronnym :-P tak jak w Londynie pod Hotelem Savoy jest ruch prawostronny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychk75 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 A oto moje autka: Fiat 126p, Fiat 126p, CC 700, SC 1100, i teraz meganka II. Rodzina sie powiększyła więc trzeba było kupić cos wiekszego. Na razie jestem zadowolony (zona też) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Co do Tico - w Ameryce południowej są bardzo popularne i bardzo wiele jest naprawdę fantastycznie zrobionych. Widziałem filmiki, gdzie tico walczy na 400m jak równy z równym z dużo większymi samochodami - mercedesami, bemwe czy musclecarami. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Tico to fajny wózek, zrywny zawsze pierwszy ze świateł startowałem i nigdy mnie niezawiodło (może raz gdy zapomniałem zatankować) a co do silnika to na orgninalnym i nieprzerabianym to nieproblem zamknąć licznik czyli przekroczyć prędkość 160 km/h pomimo że to tylko 0,8 cm3 p.s: przez te fotki i wspomnienia o tico aż mi się łezka zakręciła, to jest naprawde fajny wózek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja miałem przed Megane bardzo nieznany samochud nazywał sie Seat Ronda wstawie fotke bo to cacko niekazdy widział.miało 22 lat i sie jeszcze nie sypało .ja miałem czerwone ale fotka jest z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Seat Ronda hiszpański fiat ritmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no cos takiego w hiszpani był troche inny seat ritmo seat ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Taki jak Talbot Horizont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 to chyba ten horizon http://www.delest.nl/media/img/DCP_4009.JPG <powiekszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Przed Megane był Fiat Uno 1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackuc Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ja również Fiat Uno 1,4 ieS z 94r. Super samochód gdyby nie ruda.... Ileż ja w niego serca włożyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
święty Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 teraz scenic II wczesniej megane 1.4e i jeszcze wcześniej mercedes 123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi