bociansan Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam! Mam Renault Megane od ok. 2 miesięcy (1.4i 16V z 99roku). Muszę wymienić szczęki hamulcowe. Znalazłem sporo tego na necie i nie wiem co kupić: - link_1 - link_2 - link_3 - link_4 - link_5 - link_6 Jak widać ceny są różne i nie chciał bym kupić jakiegoś badziewia Proszę o pomoc Z góry serdecznie dziękuje pozdrawiam bociansan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Ja zdecydowanie polecam link 6. Lucas/TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Textary - link 1 i 4 - raczej pasowały nie będą. ABS - link 5 - brak rysunku. Reszta wygląda identycznie jak szczęki, które były w mojej MI, więc pozostają tylko preferencje firmowe. Ja też wybrałbym z nich TRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociansan Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 zamówiłem już Lucasa-TRW. Czekam aż przyjdą i biorę się za montowanie (tzn. brat się bierze, a ja mu pomagam) dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi