vitoo Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam, bardzo proszę o radę w sprawie ewentualnego zakupu tego Scenica : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7986245 Na co zwrócić szczególna uwagę, co można zignorować, czemu dokładniej się przyjrzeć. Samochód z krajowego salonu. Będę wdzięczny za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na lewym progu brakuje plastikowej nakładki - tylko to rzuciło mi się w oczy. Poza tym nie zauważyłem nic specjalnego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cuda__2 Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 na tylnich nadkolach chyba sa zalazki rdzy co moze swiadczyć o naprawach blacharsko-lakierniczych , wgiecie przy lewym świetle z przodu przy kierunkowskazie , standardowo mozna popatrzec do miejsca na koło zapasowe czy nie bity z tyłu i na mocowania zderzaków bo wydaje mi sie ze odstaja , jak bedziesz juz zdecydowany to warto wybrac sie na stacje diagnostyczna i sprawdzić zawieszenie jest to koszt rzedu 50 zł a dużo mówi o aucie a jak nie to na A4 rozpędzić autko do 140 i zobaczyć czy nie sciaga i nie drga Ogólnie autko ok jak za tą cene , trza zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 jak na Scenica,rok i wyposażenie i w dodatku zarejestrowany to cena dosyć niska :roll: coś mi tu podejrzane jest ale jak kolega powyżej napisał w sumie doczepić z fotek nie ma się czego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mysle ze cena jest w miare jak na 97r.Pozatym wyglada oki.Ale najlepiej zajechac na jakas Stacje Kontroli Pojazdow i stracic te gora 50zl jak 9tys A co do tej rdzy to moze byc bloto :) Najlepiej na zywo zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 na tylnich nadkolach chyba sa zalazki rdzy co moze swiadczyć o naprawach blacharsko-lakierniczych Niekoniecznie tak jest, mam sceniola z tego samego rocznika, nie bity a ruda zaczyna go podgryzać dokładnie w tym samym miejscu. To chyba tak jak w fordach miejsce na samej górze tylnych błotników, też to jest w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitoo Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Byłem, zobaczyłem i ... no właśnie : Szyby : czołowa i obydwie na drzwiach kierowcy nie są oryginalne i są z różnych lat. W sumie na samochodzie 4 rodzaje szyb z 4 różnych roczników. Lewe drzwi przód i tył lakierowane i to dość kiepsko, chociaż kolor dobrany dobrze, ale lakier położony kiepsko. Brak plastikowej nakładki na lewym progu - próg ewidentnie robiony bo lakier na nim ładniejszy niż reszta samochodu. A pod nakładką po prawej stronie rdza aż wyłazi. Rdza na tylnych nadkolach, mało widoczna na zdjęciach, ale na żywo bąble bardo wyraźne. Rdza na tylnej klapie pod szybą i pod tablicą rejestracyjną ( bardo amatorsko zrobione zaprawki które zaczynają już poddawać się rudej) Zderzak tylny dziwnie odstaje po lewej stronie. Pod przednią lewą lampą taki wąski plastikowy element ma urwane zaczepy i też odstaje. Przednie lampy są różne. Jak to wszystko zobaczyłem to odechciało mi się nawet zaglądać pod maskę. Jedynie wnętrze dość dobrze utrzymane. Ale najgorsze w tym wszystkim to fakt że sprzedający idzie w zaparte że samochód malowany nie był na pewno i ostateczna cena to 8500. Sam już nie wiem, chyba sobie odpuszczę i będę szukać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janiol13 Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 vitoo, szukaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 oj po tym opisie,to faktycznie szukaj dalej i daj sobie spokój. wiedziałem,że ta cena kryje coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi