lepper_pl Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 oczyszczone zaciski hamulcowe, zmienione gumy stabilizatora, założone chlapacze przód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zmienione poduchy drążka stabilizatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 opłaciłem OC na następny rok :P byłem dla niej miły i nie przekraczałem 2,5tyś obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 zabrałem megi na wycieczkę( a co będzie tak sams stała na parkingu), nabiłem i ozonowałem klimę...ale była zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Chess175, no tak jak kolega, jadę dziś zrobić to samo dla swojego autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a ja pogoniłem rdzę z maski :-/ a przy okazji poleciał i znaczek........i teraz Renówa ma gładziutkie lico 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a przy okazji poleciał i znaczek........i teraz Renówa ma gładziutkie lico to nie dobrze. Megi bez "cipki" na masce to nie Megi ja założyłem dzisiaj 2 alu nakładkę na pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Dziś założyłem mojej Megi nowe obuwie letnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 umyłem, odkurzyłem i wyplakowałem.. dokładnie to samo dziś zrobiłem + smarowanie wszystkich zawiasów, ograniczników i zamków, bo mój już wydawał z siebie nie ciekawe dźwięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To ja dziś zabrałem na wiosenny spacer;) I wywietrzyłem przy otwartych oknach:P Jutro myju myju i kleimy wlepy na kuferek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferus Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Moja miała wczoraj gruntowne mycie nawet z podwoziem i dostała nowe letnie kapcie TOYO PROXES. Dzisiaj woskowanie i pucowanie środka łącznie z komorą silnika i bagażnikiem. Raz na jakiś czas należy się jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jako, że ostatnio do mycia podstawiły się jeszcze 2 kombiki rodzinki:P to dziś bedą wlepy + polerowanie:) Przy okazji ostatnio usunęliśmy sobie wszystkie obce drzwi i krzaki z karoserii:) No i wyPLAKowaliśmy wnętrze cytrynką matową Zdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no to tak ostatnio: - nowe alu założone + pomalowane zaciski - wyprane wnętrze całe (a było co uprać) - obklejone auto różnym naklejkami - założona końcówka tłumiczka - wymienoine tarcze i klocki na dniach jeszcze szczęki - obszyta kierownica no to takie zmiany przez ostatnie 30 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A ja dzisiaj umyłem Megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 megi umyta, w piątek jedzie na wymianę rozrządu, i może na poprawkę dolotu ot taki prezent co by jej się lepiej oddychało :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi