torek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a ja dziś sprawiłem megi kolejny prezent, mianowicie.... Polerkę lakieru. Nareszcie prezentuje się błyszczącą Jutro wstawie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 zamontowałem(nie założyłem bo jak się okazuje to nie takie proste ;-) ) nakładki na pedały. Nowe kółka już są więc czas na sesję :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 nowe opony letnie i nowy akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kupiłem olej ELF 100zł i filtr 12zł, teraz tylko wymienić. Na pytanie, które wyciąłem już jest odp. na forum. - Prezes wiem, że jest ale nie chciało mi się wciskać a teraz muszę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Kupiłem Mobila 10w40 i filtr (140zł:/) 3 aluski nabyte 400zł (3 mam, a jednego nie mogłem dokupić ). (Więc jakby co 2 na sprzedaż) odkręcona klapka wlewu paliwa i dokupiony lakier, będziemy próg naprawiać - sierota ojciec zmieniał koło i źle podstawił podnośnik i się wydął był+polakierujemy lustereczko jedno bo nie lakierowane kupione było:). 70zł ze szpachlą i innymi. Do tego rozebraliśmy boczek (plastiki) w bagażniku i znaleźli kostkę od napinacza z rezystorami(?!) ale to inny temat;) No i odpieczarkowaliśmy klimkę + filtr kabinowy (150zł). Drogie to auto:D Pozdro:) P.S. Wlepa na dupce siedzi i się uśmiecha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 zamontowałem wreszcie boczne kierunkowskazy białe clear ,teraz czas na wymianę kolektora :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Jaśniepan i pretedent do bycia Jaśniepanem stoją już na letnich oponkach. Dodatkowo Jaśniepan się hartuje: zaznajamia się bliżej z Golfem sąsiada i chyba do jesieni tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zatankowałem gada pod korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Umyłem, potraktowałem woskiem, nabłyszczyłem i odkurzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Owocny dzień, wymieniłem koronkę ABSu (stara była pęknięta i miałem z nią masę problemów) oraz tylną poduchę pod silnikiem. (Kolejny dzień in + ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Co to jest ta koronka ABS-u. Czy jest to pierścień ABS-u, ktory lubi pękać, przez co świecą sie kontrolki od ABS i przestaje on działac?? Chciałem ją wymienic w megane 1,6 16V i mechanik powiedział że musze wymienic całą półoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Tak dokładnie to jest pierścień ABS który wygląda jak zębatka (koronka). Ja mam 1.6 16v i bez problemu można to wymienić samo. W serwisie oczywiście sprzedają całą półoś lub przegub ale na szrocie możesz kupić za 50zł w b. dobrym stanie i samemu spokojnie wymienić. (ja wymieniałem na tarczach z tyłu i nie było problemów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 U mnie jest pęknięty w prawym, przednim kole. Powiedz mi jako laikowi krok po kroku jak to wymienić. Jeśli chodzi o przegub to i w sklepie i na warsztacie tez mowili ze wymienia sie tylko w komplecie z calą półosią i tak zrobiłem ;/. Czy w sklepie dostanę sam pierścień i jak się fachowo nazywa?? Dzieki, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 W sklepie nie dostaniesz samego pierścienia, tylko jakiś szrot lub allegro. Ja wymieniałem z tyłu i wystarczyło odkręcić tarczę + zaciski i pierścień zlazł bez problemów. (pierścień jest zamontowany na tarczy). Nie wymieniałem koronki na przegubie więc tutaj nie będę Ci w stanie pomóc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 wczoraj: odebrane od lakiernika: listwy boczne, grille i zderzak od coupe dzisiaj: zakupiony zestaw rozrządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi