allien18 Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 dziś została umyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.slaby Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Może nie dziś ale wczoraj założyłem (BOSAL 255-394) dwie sztuki i zamówiłem nowe kołpaki (takie same jak mi ukradli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A ja nic niee zrobiłem dla Reni:) Za to dla Lali kupiliśmy dekielek do lampy przedniej;) (Swoją drogą poprzednik jeździł bez dekielka...bo i po co mu...:/ ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Byłem dla niej miły i wstawiłem ją do garażu, gdzie będzie odpoczywała do piątku (przed weekendem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 No to dziś dałem moją Mehanke do lakiernika aby usunał ogniska rdzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itra Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Wymieniony filtr kabinowy. Wreszcie otrzymałem nowe gumy (2 tyg. czekania na dostawę) :shock: Opony już wymienione na letnie , następny będzie olej a później rozrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 odgrzybiona i nabita klima + "odkurzanie" pajęczyn z wydechu na odcinku wawa-radzymin-wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Przejechanie się w tej dzisiejszej ulewie, com ją napotkał - czyli wreszcie, wymycie autka po tygodniowym osadzaniu się kurzu i pyłków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Odebrałem listwy na progi robione na zamówienie kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 kupiłem pakiet ubezpieczeniowy - ale to chyba raczej bardziej dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 wymieniony olej i filter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Założyłem nowy grill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 mycie,polerowanie,odkurzanie, ogólnie wszystko ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nic, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurt Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wymiana oleju, odkurzanie (dzięki Kobiecie) + myjnia + ręczne suszenie Siostra Megi czyli Lala dostała montaż radyjka dziś w niedzielę satelitkę będziemy montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi