slawekhip Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Ja dziś Megi wypucowałem na tip top ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawciol Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 a ja dzis zamowilem sobie sportowe amorki do przodu od MTS Technik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco1 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 ja sie popatrzylem przez okno na mojego szczeniaka, stoi jak stal, tylko cos jakby brudniejszy. chyba go w tym tygodniu odpale i umyje, narazie kangorek bumbolot jest katowany, weekend bedzie szczeniaka ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sojazz Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Nowe oponki Firestone TZ200 195/60R15 88 H , mycie, po wizycie u mechaniola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 podkułem kopytka na czerwono i pogrzebałem trochę w zawieszeniu, a ta ładna końcówka rury pójdzie chyba pod brzeszczot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Założyłam nowy pokrowiec na kiere i dywaniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snickers01 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 A ja zrobilem najwspanialsza rzecz jaka tylko moglem kupilem autko sliczna qpetke jjejejejejejejeje ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 a ja dziś wymieniam kompletny rozrząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk214 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 przyprowadziłem ja od elektromechanika i chyba pierwszy raz nie trzasnąłem drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Umyłem i dokładnie wyczyściłem wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armog Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Wymieniłem żaróweczki: 2 x mijania - H7 - HELLA Long Life - 12V, 55W, 2 x postój - W5W najzwyklejsze w świecie ;) . żeby lepiej widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wczoraj doprowadziłem komputer pokładowy do stanu używalności, a od dzisiaj uczę się od nowa jak jeździć dieslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Wymieniłem 5 spalonych żaróweczek w liczniku odkurzyłem,umyłem,nałożyłem wosk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdk214 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 meganka pojechała znów do mechanika w celu naprawy wspomagania (pierwszy raz zajechała a nie została zawleczona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namor2007 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 wymiana oleju i filtrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi