andrzej27r Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wymienione przewody i świece (całość NGK). Renata umyta i odkurzona. A w krótce lampy po lifcie,co by młodziej wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja też odświeżyłam lakier z zewnątrz i spadł deszcz-yk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Uszczelniłem antenę w końcu nie będzie zalewać Renaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wypucowalem je na blysk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 wypucowalem je ja zrobiłem to samo + załamałem się widząc kilka nowych rysek w okolicach klamek na drzwiach po prawej stronie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 ja podobnie jak Aine, umyłem sprzęcik jak zawsze na błysk, a po 10 minutach wszystko spłukał deszcz :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 -zamieniłem tylne koła,bo się okazało że opony nie w tą stronę są ułożone co trzeba -żalożone żaróweczki chromowe w bocznych kierunkach typu clear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 SnakeEyes, nie przejmuj się ! Na pewno do tyłu się świetnie prowadziła Dziś eMka dostała radioodtwarzacz JVC, głośniki przeżywają drugą młodość, ale długo nie pociągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dziś eMka dostała radioodtwarzacz JVC Jakiś czas temu terz zmieniłem na JVC i jest rewelacyjne. A dzis naprawiłem rozrusznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ja dzisiaj dałem autku wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzisiaj wstawiłem licznik z białymi tarczami ,posprzątałem bagażnik ,oraz napoiłem Renatę benzynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 wymieniłem wycieraczki na banany z valeo i założyłem owiewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 założyłem owiewki uuuu to tylko oszpeci autko jak dla mnie,dobre dla polonezów ja dzisiaj założyłem w końcu trzecią nakładkę na pedały oraz dokończyłem swap-a foteli przednich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A ja wysprzątałem, umylem, wypolerowałem i schowalem do garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Moze nie dziś, ale zrobiłem Wymieniłem amortyzatory tylnie, wstawiłem Magneti marelli. Wstawiłem nowy zanczek "Megane" bo w starym było "M" ułamane. Umyłem i jest ok Jeszcze tylko kilka poprawek we wnętrzu będzie. moze uda się to dziś zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi