P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 A ja wreszcie wymieniłem gumy stabilizatora i filtr paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsliwa Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 zadbałem o skórę mojej megi, aby była wiecznie subtelnie delikatna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Właśnie na spontanie pomalowałem zaciski teraz wygląda super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Coupe: próbowałem obniżyć tył, nie dałem rady, dalsze próby nastąpią Scenic: wymieniłem gumy stabilizatora. Chyba od nowości nie były wymieniane bo jeszcze był na nich napis Renault, śruby były mocno zardzewiałe. Auto w rodzinie od przebiegu 57xxx km, teraz już 126xxx km :D W tygodniu wymienię jeszcze sworzeń wahacza i będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Wymusiłem na ASO ostatnią już (bo właśnie dzisiaj skończyła mi się gwarancja) naprawę gwarancyjną. Mianowicie zleciłem uszczelnienie pokrywy zaworów, bo wyraźnie wyciekał olej w kilku miejscach. Mam nadzieję, że udało im się rozwiązać ten problem i za miesiąc nie będzie znowu ciekło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 a ja podniosłem namiot na samochód - bo poprzednio były zwykłe osobówki a scenikowi zabrakło paru cm. aby się zmieścił. Teraz to przynajmniej głową nie walę w poprzeczkę :D , a nawet Voykiem się zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knq Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Wreszcie naprawilem swoja megi, zaplacilem duzo, ale w koncu jezdzi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja od razu po zakupie umyłem samochód, posprzątałem i rozgryzłem, dlaczego czasami nie chce odpalać po dłuższym postoju, gdy jest otwarta (immobilajzer :-P ), no i wymieniłem radio, jest teraz gustowne, z czerwonym podświetleniem dzięki czemu pasuje do wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykGDA Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Trochę w szwaczkę się pobawiłem i wydziegałem meszek ze sztucznej skóry pod kolor auta : Pokombinuje i na kierownice moze uda mi się coś takiego zrobić. I dokupiłem wkońcu Gecko mate aby mi się rzeczy po aucie nie przewracały: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Dziś kupiłem ALUSY i zaraz zamontowałem. Fotki są zrobione telefonem więc rewelacji nie ma. I chromowany grill Jak sądzicie, ładnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinqq Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Odkurzyłem i wymieniłem chłodnice klimatyzacji Było sporo roboty ale warto było :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 W nocy z wczoraj na dziś, dokładnie od 21.30 do 3 rano obniżałem i podnosiłem belkę w coupe Efekty wkrótce u mnie w temacie. A dziś Coupeta i Scenic wypucowane jak zwykle na wysoki połysk 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 dziś wymienione sprzęgło, olej i poduszki silnika :D kosztownie ale się opłacało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 założyłem box na dach. Moja Megana widziała ładną panią w Megance na SD;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 no dywaniki welurowe na pokładzie no i się DVD montuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi