DavidW Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Zmienilem zarowke migaczy Nie bylo tak trudno, jak myslalem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Odebrałem Jaśniepana od elektryka, jak na razie nie robi humorów. Na razie nie informowałem go że jego naprawa kosztowała 30 zł-gotów się jeszcze obrazić i dopiero przestać odpalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinqq Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dziś dokonczyłem wymiane chłodnicy klimy, wymieniłem filtr paliwa i umyłem całe autko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Dziś pomalowałem bębny z tyłu, jutro pomaluje zaciski z przodu i założę aluski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Megi dziś została umyta i wysprzątana wewnątrz. ...Moja Megana widziała... Takie sprawy załatwiamy tutaj Ps.W zielonym kombi może,z takim " :D "znaczkiem na klapie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Odstawiłem renie do poprawek blacharsko lakierniczych bo koleś odpieprzył fuszerę ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 A ja ustawiłem zbieżność po SWAP`ie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert_p Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Wymieniłem przełącznik w drzwiach kierowcy od otwierania szyb, bo był tak pozdzierany, że aż było widać biały plastik Poza tym zakupiłem za grosze wygłuszenie pod maskę, wyprałem je i dzisiaj założyłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati20ck Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Kupiłem do mojej megi głośniki Alpine SXE1750s 280watt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecado Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Naprawiłem klimę.... yeeaahh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Naprawiłem przycisk do otwierania bagażnika (wczoraj szwagierka go wcisnęła i już nie wyszedł :-? ), wymieniłem filtr przeciwpyłkowy (starego nie skomentuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Przetoczyłem ją na inny parking a deszcz nieco opłukał z kurzu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Dzisiaj klimka odgrzybianie + napełnienie + wymiana zaworów od klimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 a ja klime zrobiłem wczoraj, a dzisiaj usunąłem nieszczelność w układzie paliwowym, ale dalej marnie odpala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeid Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Autko umyte, zaciski pomalowane, alufelgi założone - jednym zdaniem autko gotowe na zlot w Elblągu - szkoda tylko że pogoda nie pozwoliła mi na zabawę w wypolerowanie lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi