hard-drive Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 dzis zamontowałem ramki. z gory dzieki za szybka wysyłke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 kupiłem nowy akumulator ajjjjjjjjj :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Wymieniłem gumowe osłony przeciwpyłowe w tylnych zaciskach hamulcowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 dałem jej nową nalepkę z nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spovn83 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 przednie łożyska na SNR (125zl sztuka + 60 robocizna za koło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wczoraj ramki i płyn do spryskiwacza,dziś tankowanie do pełna,mycie i woskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Właśnie przywiozłem auto od mechanika, znowu problemy z rolkami, okazało się że winny był alternator, czyli doszła regeneracja i 450 zł do tyłu :-( Ale przynajmniej jazda próbna wykazała, że przestały wydobywać się dziwne dźwięki z przodu, które raz były potem znikały i znowu się pojawiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 założyłem nasze ramki pod tablicą - pysznie kolega z GREENPEACE spisał się na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 pucowanie karoserii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 zatankowałem gazu za 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Tankowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuZZarD Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 dluuuuga kapiel + wazelinka na wszystkie uszczelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Scenic przygotowany na długą podróż, błyszczy się jak nowy, nawet cb zamontowałem na szybko, ale nawet nieźle wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 mycie , woskowanie , odkurzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 kupiłem i zamontowałem odchylany podłokietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi