martin14332 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Zarysowałem narożnik tylnego zderzaka na parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dałem jej pooddychać świeżym powietrzem,przy grillu w Oświęcimiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 MarkB, to zupełnie jak ja jakbyśmy się umówili ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Zmieniłem olej i filtr oleju. Przy okazji dwa razy ukręciłem klamkę i zrobiłem sobie porządny klucz do korka oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 ...to zupełnie jak ja ;) jakbyśmy się umówili Jaki zbieg okoliczności ;) Zmieniłem olej i filtr oleju... Chwalipięta ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namati Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dzisiaj wymieniamy amorki tylne na gazowe a jak szybko pójdzie i czasu zostanie to czeka nas naprawa zamka od strony pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jaśniepan ma nową prawą żarówkę pozycja/stop. Poza tym rano grzecznie odpalił więc go nie skląłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej27r Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 wymieniłem żarówkę od oświetlenia tablicy rejestracyjnej .ukończyłem instalację alarmu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Coupeta - umyłem, odkurzyłem, pojechałem na spot, wkręciłem 128 tysiąc przebiegu i wróciłem brudasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Wymieniłem żaroweczki H7 w reflektorach, myśle iż autko to doceni. Pokiereszowałem sobie dłoń masakrycznie. No ale po tym jak doszłem iz środkowa żarówka to nie jest od mijania tylko od długich wymiana zajeła mi 15 minut z przerwą na papierosa. I teraz już wiem jak to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Megi dostała; nowe łożysko mc persona( nie mylić z mc donalds) ;-) nową żaróweczkę podświetlenia tablicy. Niestety stara na zawsze już zostanie w tylnej klapie :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 W końcu się nią przejechałem, ile może auto stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Co prawda nie dzisiaj a wczoraj, Jaśniepan ma nowy automat rozrusznika oraz jego szczotki. Odpala z zupełnie innym dźwiękiem i jezeli tak zostanie to będę musiał zmienić mu imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wymieniłem żarówkę lewego światła przeciwmgielnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wymieniłem świece zapłonowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi