pawelp2008 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Dziś jest dzień bez samochodu, więc zostawiłem ją na parkingu i poszedłem pieszo :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 wymiana serwa 1500zł :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Doprowadziłem auto do skraju...poziomu paliwa w baku...trza zatankować tera;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 skasowałem Reni maskę :-| :-| :-| :-/ :-/ :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 No i po tankowaniu, stówkę lżejszy jestem;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojinau Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Wymiana oleju, filtra oleju, filtra paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 wymieniłem reni maskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Jaśniepan został umyty, po czym się zachmurzyło, padać jeszcze nie pada ale niewątpliwie będzie :-? [ Dodano: 2009-09-26, 13:54 ] NieJaśniepan za to wizytował dzisiaj wulkanizatora, załatana dziura w przednim prawym kole. Werdykt: opony letnie już na max. 1 sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Renia została odkurzona,umyta,nawoskowana i zatankowana. No i dostała nowe oponki zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CAPOMAN Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Montaż CB radia pastowanie karoserii nowe tarcze - przód+ klocki wymiana oleju+ filtrów drążka wymiana płynu w chłodnicy + hamulcowego przegląd klimatyzacji uffff roboczy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Renia została umyta ,odkurzona zamontowałem bzyczek odstraszający gryzonie a jutro jadę po alusy i zimowe papcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 renia dostała suba i wzmacniaczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 założyłem nakładaczki na pedały( nitowane) i podstopnice z logiem ;) z nakładek jestem naprawdę zadowolony bo nawet w tenisówkach nie ślizgam się po pedałach a żeby z zewnątrz coś zyskało to plastiki potraktowałem czernidłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras189 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 a ja pomalowałem bębny tylne czekam teraz na białe diody podświetlenia rejestracji wczoraj byłem na myjni ale zaczęło po godzinie padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Jako że pogoda zeszła na psy Jaśniepan własnym sumptem odkręcił sobie (poluzował czyli) tylną wycieraczkę. Chodziła nieco dziwnie i w pewnym momencie przestawiła się tak że o tablicę zahaczała ;) Dokręcone zostało, napomnienie udzielone i jak na razie działa dobrze, tyle że padać przestało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi