pawelp2008 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Co prawda nie ja to zrobiwszy ale Meg nie ma już paskudnej rysy :evil: na masce. Ma za to piękny świerzy lakier :-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 A ja wymiana płynu do spryskiwaczy na zimowy . w Lublinie zaskoczył wszystkich mróz szyba zamarzła mi (skrobanko :-/ ) -4°C było w nocy . :evil: A ja mam ciagle pelny zbiornik letniego plynu wlany pare dni temu, ale naszczescie tam gdzie teraz przebywam mroz moze sie pojawi pod koniec stycznia Nakleilem czwarta naklejke na szybe mojego samochodu - wszystkie obligatoryjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur69 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Zamówiłem buty na zimę Conti 830 mam nadzieje że będzie mu wygodnie i mi przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Wymieniłem tarcze i klocki, bolało po kieszeni, bo w moim kombi i z tyłu tarcze, a do najtańszych nie należą, ale jest już git;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 W dniu wczorajszym Jaśniepan został przebrany w zimowe obuwie, w ramach podziękowania przewiózł mi masę klamotów bez utyskiwania i konieczności wrzucania na dach (to liczy mu się na plus). Po zmianie opon w dniu dzisiejszym zaczął padać śnieg, zatem możecie mnie ukamionować jako winowajcę takiej pogody Dzisiaj na godzinę 13.00 nieJaśniepan jedzie zmienić laczuszki, więc szykujcie się na klęską żywiołową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ha ja wczoraj zmieniłem na zimówki opony i w sam raz trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Megii też dostałą zimowe buciki i dziś już były testowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Wczoraj też zmieniłem na zimówki , a dzisiaj przegląd gaśnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 środkowy tłumik zakończył żywot :-? Wczoraj doczekał się następcy, w końcu nastała cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesper Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Wykończyłem garaż i moja MEG nie będzie już spać pod gołym niebem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nowe poduchy pod silnikiem i obuwie zimowe ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Megi dostała dziś zimowe kółeczka,a jutro(chyba)dostanie nowy filtr kabinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Założyłem wyważone koła z oponkami zimowymi i wymieniłem akumulator na Centrę Futurę 53Ah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_CK Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Zmieniłem jej buty na zimowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 No ja swój samochód i ojca Megane II czyszczę zgodnie z zasadami Car-detailingu i takimi kosmetykami że juz zona nawet twierdzi ze ona takich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi