meganecoupe02 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 pizza, spoko, miałeś szczęście bo akurat stałem w korku i miałem trochę wolnego czasu na pogaduszki Meganka oczywiście umyta, wypicowana, stoi już pod akademikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BYK_83 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Wyczyściłem ogniska rdzy, pomalowałem podkładem a jutro psiknę "baranem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 a moja Megi dostała dzisiaj nowe oponki na zime, chlapacze tak co by błoto po drzwiach mi już nie waliło i dywaniki korytka aby się woda nie wylewała na wykładzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ziomowe obuwie zakupione ale jeszcze poczeka na założenie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Płyn ustrojowy w obwodzie chłodniczym zmieniony na funkel nówkę. Co ciekawe, stary po okresie eksploatacji, przy zlewaniu był zupełnie biały - stracił ten seledynowy kolorek co potwierdza, że trza wymieniać co dwa latka Koła zimowe już na autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoschiza Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Moja dostała nowe papcie na zimę UltraGrip 7+ a w przyszłym tygodniu dostanie nówki drążki kierownicze ale jeszcze nie wiem jakie :-? Mam nadzieję że będzie zadowolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Renatka dostała nowe obuwie na zimową porę Fulda Supremo ;), a wieczorem dołożę jej jeszcze porządne mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Megii została przygotowana pod spodem do zimy, porządnie zakonserwowana ;) oczywiście wyczyszczona w środeczku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian1989k Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Nowe oponki zimowe i konkretne mycie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 nowe dywaniki z gumy :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Zapłaciłem za ubezpieczenie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Wreszcie założyłem opony zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Renia założyła zimowe butki; Firestone WINTERHAWK2. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Zamówiłem na allegro Kierunkowskazy typu Clear Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 A ja codziennie od miesiąca skłądam moją megi żeby w końcu zaprezentować ją Wam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi