BYK_83 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Megi dostała tylne błotochlapy oczywiście w kolorze. Przy okazji nasmarowałem zamki uszczelki i i zawiasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldec Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 A ja moją umyłem wczoraj po 3.5 miesiącach, błyszczała się jak ta lala, no a dzisiaj spadł deszcz i co.. Tylko usiąść i płakać ale taki los biednego człowieka.Jutro planowana wymiana kapci bo chyba kiedyś nadejdzie ta zima. pozdro. dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Dzisiaj umyłem autko na nowo otwartej myjni bezdotykowej, jakiś 1km od mojego domu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Moja poważniejsza inwestycja od dłuższego czasu: wlałem płyn do spryskiwaczy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Standardowo jak co weekend - mycie, pastowania.. Oprócz tego sesja zdjęciowa ;) Zdjecia - http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=17650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Wyszorowana po 5 dniach deszczu ;-) + nowe dywaniki gumowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zmieniłem kapcie na zimowe... Teraz sie zastanawiam, czy 185/60/15 nie są za duże... ;) Jak na razie słucham opon a nie radia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Zrobiłem przegląd i naniosłem na przednią szybę nano powłokę . Jeździ się super ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Polakierowale w kolor nadwozia i założyłem dokladke od Lguny ph1, zmienilem tez na jakis czas alufelgi od IDE, taka mala przymiarka na lato ;D;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Odkurzyłem wnętrze i bagażnik, nasmarowałem uszczelki (żeby nie przymarzły jak chwyci mrozik) i naoliwiłem jeden jedyny zamek, jaki moja Meganka ma (ten pod zaślepką w klamce). Pewnie w ogóle się go nie wykorzysta, ale lepiej mieć świadomość że wszystko działa tak jak trzeba. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 dostała nowy tłumik końcowy (ALU) i akumulator żeby się w zimę nie denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Doładowałem aku, przeczyścilem troche komore silnika... Przetarłem karoserie z pyłu i kurzu, który znajdował się na niej od wczoraj .. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jaśniepan oślepł dzisiaj na lewe oko, wymiana dokonana, liczba ku*wamciów na wymianę żarówki: 0 ;) Oczywiście musiał się tak zachować jak ruszyłem się z domu w noewj czystej kurteczce..... złośliwe bydlę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ja dzisiaj swoją lejdi ;) odstawiłem do ASO na naprawe lakierniczą w ramach gwarancji, co z tego wyniknie dowiem się w czwartek :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Świeże oleum w silniczku i filterki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi