Sibi Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 auto dzis było u doktora na wymianie łożyska koła przedniego prawego (tyle że troszkę chyba przepłaciłem) ale uwaga u mnie było łożysko od Laguny znacznie większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veinte Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Wlalem zimowy plyn do spryskiwacza bo bede jechal do Polski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 może nie dziś a stał przez cały tydzień na warsztacie, wymieniona cała elektryka silnika, nowy komputer, wymienione wszystki żaróweczki od podświetlenia zegarów i pokręteł ogrzewania koszt za wszystko po znajomości oczywiście 500 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Co prawda wczoraj, ale napisze ... :-P Wymyte nadkola... EDIT: Wypachniona w środeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Znowu nie dzisiaj a wczoraj..... Poprawione ustawienie lewej wycieraczki w Jaśniepanu, jednak nie musi tłuc o słupek A niedługo chyba czeka mnie wyprawa po nowe pióra wycieraczek-te co są zaczynają smużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 a ja dziś zatankowałem mojego Sceniora I przeszedł porządne mycie(full pakiet) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Megi umyta, wypastowana... I w połowie szczęśliwa.. Dzisiaj miały przyjść jeszcze żaróweczki do kierunków clear, ale narazie ani widu ani słychu :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 aja w swojej ustawiłem w nowym liczniku przebieg tai jak powinien być na starym ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 ja dziś wymieniłem poduchę silnika (prawą) jutro reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek1987 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 a ja naprawiłem usterkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 umyłem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Odurzanie autka oraz nieplanowane wcześniej czyszczenie tapicerki na schowku w drzwiach kierowcy oraz podłokietnika (efekt "pomocy" mojego czteroletniego synka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas0305 Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 wlałem zimowy płyn do spryskiwaczy a wczoraj założyłem instalację gazową oczywiście sekwencję. od razu się lżej finansowo jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekhip Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Złożone zamówienie na zderzak do mojej coupe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 A ja dziś zabrałem panne na przegląd, oczywiście przeszła bez kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi