BYK_83 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zamontowałem aluramki na pokrętła nawiewów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popik81 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 a moje maleństwo dostało przegląd do 05.02.2112 mam spokój na26 miechów... a dodam że ewentualnie mogę ją oddać za dobra cenę (1800E) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 a moje maleństwo dostało przegląd do 05.02.2112 mam spokój na26 miechów Chyba trochę więcej niż 26 miechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 niestety nie dzisiaj tylko przedwczoraj ale zapodałem mojej megi nowy termostat i płyn chłodzący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A ja dziś dołożyłem Xenon-y efekt nieziemski! światło z porównaniem normalnej H1 bo bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makoomba Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ładnie odkurzyłem i płyn zimowy dolałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 ja tylko wymieniłam H4 bo się spaliła podczas jazdy o ciemnym poranku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sibi Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 w większym wyczyściłem i przesmarowałem hamulce, a scenior nadal się nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Kupiłem Jej nowy "domek" co by nie stała na mrozie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felek1984 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witaj kristofer35 a jakie ksenony i jak jest z przeglądem bo słyszałem że do ksenonów mószą być spryskiwacze lamp? . Ja poodkurzałem ją i ostatnio ładnie odkurzyłem , wymieniłem przewody od masy . Co tydzień coś robię aż mnie portfel boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Założyłem zimówki, to już chyba ta pora teraz kijowo wygląda, ale za to komfort większy 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg205 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wymieniłem żaróweczki podświetlenia regulacji ogrzewania, oświetlenia tablicy rejestracyjnej z tyłu oraz na deser kompletne hamulce przód i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer35 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witaj felek1984 Lampy mam soczewkowe i xenony H1 6100K (barwa) spryskiwaczy nie musi być ale są mile widziane u mnie po wypłacie . Na stacji poszło bezproblemowo. Pytałem się i powiedział że jak tylko się da ustawić wiązkę światła to nie ma sprawy. Jak masz więcej pytań to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Niunia dostała nowe zaroweczki H7 , tym razem obyło sie bez pociętych dłoni. A że ściagnełem zderzak to i ujrzałem straszne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vargas Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Dałem autko do elektryka gdyż zrobiła mi sie fantastyczna choinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi