andrzej27r Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Naprawiłem przygasające podświetlenie w aucie B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTIG Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 umyłem B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Uwaliłem środkowy tłumik B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Leman666, ty wandalu B) Schowałem do garażu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Przegląd przeszedł Sceniorek mój :] B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Właśnie przedłużyłem ubezpieczenie na kolejny rok B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Misio. Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 a ja dziś Scenica przegoniłem z Krakowa do Pucka B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Poprawiona geometria :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Właśnie ładuje aku no i wymyłem dywaniki gumowe, właśnie się suszą... ;-) Nie ma jak umyć autka - pogoda... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milyges Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Wymiana łożyska, szczęk i (jak się okazało w "praniu") cylinderka z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rectosei Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Umyłem i odkurzyłem autko, przetarłem silikonem wszystkie uszczelki, żeby nie było niespodzianek z otwarciem drzwi któregoś poranka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Odkurzyłem w środku :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Umyłem z zewnątrz, przetarłem parapet szmatką z Mleczkiem do kokpitu firmy Autoland... Przeczyściłem z grubsza wszystko co pod maską... B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nowy tłumik środkowy B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu305 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 załozyłem nowiutki tłumnik WM SPORT wszytko ładnie poskrecalem na grafit i teraz sie ciesze eleganckim tlumniczkiem B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi