gacek_fm Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Odpaliłem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsta Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Widze ze tez chłopak z Oświecimia:) bedziemy robic mały kolejny zlocik w Oświęcimiu:) wiec damy znac:) Wymieniony rozrząd, filtry, olej, kierunki na cleary białe:), bębny i szczerki pomalowane na czerwono, srodek oswietlenia niebieski, diody białe w postojówkach, zalozone listwy led pod lampami z przodu, tylne oswietlenie rejestracji białe led, chromowane ramki tablicy rejestracyjnej:) głosniki tył MAGNAT, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wymieniłem świece żarowe, żeby jej co rano nie męczyć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_17 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ja dzis załozyłem licznik od scenika z obrotomierzem i z elektronicznym wskaznikiem przejechanych kilometrów . Posprzątałem w środku . I złamałem zderzak bo mnie zarzuciło na zaspe ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 wczoraj zdiagnozowałem awarie sondy lambda, dziś kupiłem nową na wymiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 umyłem z nagromadzonej soli na lakierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 kupiłem fajne żarówki h4 żeby lepiej widzieć w nocy i postojówki też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arni88 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Umyłem, zatankowałem pod korek Diesel gold, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 umyłam chodniki gumowe a i nawet kierunkowskazy tylne pomalowałam farbą pomarańczową, ale dają kolor różowy :( są takie kobiece :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 umyłem gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damciow Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 odkurzyłem w środeczku, zamontowałem radio CD (męczyłem sie 2h by te kostki upchnąć i tą kieszeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Umyłem,dolałem płynu do spryskiwaczy i odkryłem defekt po starciu z muldą śnieżną . Czyli 1:0 w starciu zima - Scenic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Odśnieżyłem... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz.k Opublikowano 30 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 urwałem zderzak w zaspie, słabo się trzymał, wpadłem chciałem wycofać, zderzak został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 założyłem żarówki H4 super white oraz postoje LED Blue :( pozatym wyczyściłem jej oczka i dolałem płynu do spryskiwacza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi